Massage Luna

Massage Luna

Telefoon: 06-48405117

E-mail: info@yogaluna.nl

(alleen op afspraak)

Yoga Luna heeft er een ‘zusje’ bij; Massage Luna!

Op afspraak, alle dagen mogelijk: jezelf heerlijk laten masseren.

Gun jezelf een ultieme ontspanning of geef het aan iemand cadeau!

Een gezond leven staat vandaag de dag waarschijnlijk bij de meeste mensen in de top drie van hun wensenlijstje. Velen willen zelf het nodige doen om die wens uit te laten komen. Vanwege de spanningen en de drukte in het dagelijks leven maken steeds meer mensen zich de kunst eigen zich af te sluiten van de omgeving. Je trekt je even terug in jezelf, en vindt zo rust, evenwicht en harmonie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te ontspannen. Massage is er een van. Mensen voelen dat intuïtief aan: iemand die spanning voelt zal over de gevoelige plek wrijven. Een masseur kan een bijdrage leveren aan het welbevinden en de gezondheid. Een massage verzorgt zowel lichaam als geest, maakt beide rustig. Afvalstoffen worden uit vermoeide spieren afgevoerd, de soepelheid van de spieren wordt vergroot, en eventuele pijn wordt verlicht.

Massage zorgt voor de opbouw van levensenergie en laat die stromen. Het zelfgenezend potentieel van het lichaam wordt vergroot. Je voelt je, kortom, beter in je vel. Massage helpt je bovendien bij lichamelijke, geestelijke en emotionele bewustwording. Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je bent beter in staat spanningen vroegtijdig te herkennen, en sommige klachten te voorkomen.

Tarieven

45 minuten massage inclusief moxalampbehandeling: 30 euro.

(Chinese infraroodlamp)

Afspraak maken

Telefoon: 06-48405117

E-mail: info@yogaluna.nl, of contactformulier