Body and Mind Language coach

Body and Mind Language; (Lichaamstaal en symboliek in de gesproken taal)
Wat is dat?
Communicatie tussen twee mensen verloopt 7% in uitgesproken woorden (verbaal)
38% in de klankkleur, intonatie, de manier waarop je iets zegt (vocaal) en
55% in lichaamstaal door middel van je houding, ademhaling, je beweging.

Je lijf is een grote bron van informatie. Niet alleen op de yogamat ook in je dagelijks leven. Lichaamstaal is een belangrijk onderdeel van je karakter en of persoonlijkheid en is voor een groot deel onbewust. Lichaamstaal vertelt hoe je in het leven staat in het hier en nu. Als je je bewust wordt van wat je wilt zeggen met je lijf (lichaamstaal), wat je uitdrukt, ontdek je wat je (onbewust) uitstraalt en communiceert naar jezelf en naar je omgeving. Als je je lijf laat spreken, ontdek je je diepste drijfveren wat jou beweegt. Dat geeft inzicht in waarom je doet wat je doet, en vooral welke mogelijkheden heb je nog meer? Welke past ècht bij jou in het hier en nu?
Dit geeft nieuwe inzichten op een diepere laag dan alleen iets bedenken met je hoofd. Het nodigt uit tot groei en ontwikkeling. Door te spelen met de ruimte die je nog meer hebt, verken je nieuwe mogelijkheden die meteen in je dagelijks leven geïntegreerd kunnen worden.
Dat wat je ervaren hebt, vergeet je nooit meer!

Ik geef persoonlijk lichaamsgerichte coaching (geaccrediteerd bij SNRO,VIV,LNVG en BATC). Informeer naar de mogelijkheden!