Jacqueline, fysiotherapeute en yogadocente

In 1994 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Ruim 12 jaar heb ik in binnen- en buitenland gewerkt als fysiotherapeute. In mijn werk zag ik dagelijks dat mensen het lastig vinden om door te ademen, vooral bij inspanning, pijn of stress.

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd yogadocente. Ik volgde de 4-jarige yogadocentenopleiding ‘De blikopener’ in Tilburg. Deze opleiding is erkend door de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland (VvYN). Door mijn lidmaatschap blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en vooral scherp in ‘yogaland’.

In 2014 heb ik de nascholing Yoga en dans gevolgd bij Magda Samson. Dit was de leukste nascholing die ik tot nu toe gevolgd heb. Mijn twee grootste passies yoga en dansen zijn samengesmolten met mijn droom; een dansruimte met uitzicht op een prachtige tuin. (locatie Terra, Bosduifstraat 1 Nijmegen).

De kennis die ik heb opgedaan in de bijscholing Yoga en de elementen verwerk ik in de workshops. Hierin wordt de combinatie van de Oosterse en Westerse kijk op onze gezondheid helder vertaald in yoga oefeningen behorend bij ieder seizoen.